ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64
Ear piercing to piercing.

Perforació per arracades

Si vols posar-te unes arracades o fer els primers forats a les orelles del teu nadó, t’oferim aquest servei amb totes les mesures sanitàries necessàries, utilitzant materials hipoal·lergènics i estèrils per prevenir infeccions o reaccions al·lèrgiques.

Per a totes les edats i sense cita prèvia.

Disposem de diferents models d’arracades i utilitzem un sistema suau i silenciós adaptat a nens. Per a menors d’edat, s’exigirà la signatura dels pares o tutors legals al document de consentiment informat, que detalla les mesures higièniques necessàries per garantir una correcta cicatrització.

blood pressure monitor with sheet for notes on a light table

Control tensió arterial i registre ECG

A la farmàcia, mesurem la  pressió arterial i fem un  seguiment de la seva evolució.
També podem comprovar  ràpidament diverses afeccions  cardíaques, com arítmies,  fibril·lació auricular,  taquicàrdia i bradicàrdia.  Generem un registre  d’electrocardiograma (ECG)  amb resultats clars i fàcils  d’entendre per compartir-los  amb el teu metge. 
La pressió arterial elevada és  un factor de risc cardiovascular que requereix control i  seguiment per evitar problemes de salut. La  fibril·lació auricular pot ser  asimptomàtica i sol quedar-se  sense diagnosticar. És  important que les persones en  risc es facin  electrocardiogrames (ECG)  amb freqüència.

Test Intolerancia alimentaria

Test d’Intolerància alimentària

Sospites que algun aliment et perjudica? A la farmàcia, amb una petita punció al dit, fem el test per determinar el grau d’intolerància a 59 aliments de manera precisa i en 24 hores us lliurem un informe detallat amb recomanacions específiques.
La intolerància alimentària és una reacció anormal del cos cap a certs aliments que afecta el 45% de la població i pot manifestar-se amb símptomes lleus i fàcilment controlables, però a vegades molt desagradables com diarrea, restrenyiment, gasos, mal de cap, acne i retenció de líquids. A diferència de les al·lèrgies alimentàries que es caracteritzen per una reacció greu i sovint després de l’exposició als aliments al·lèrgens, la intolerància alimentària sol caracteritzar-se per una aparició tardana dels símptomes (hores o fins i tot dies) fent difícil identificar-ne la causa.

medicine, diabetes, glycemia, health care and people concept - close up of male finger with blood drop and test stripe

Controls analítics (sucre i colesterol)

A la farmàcia fem controls sanguinis de colesterol, triglicèrids i glucosa per conèixer el perfil lipídic i glucèmic, i poder fer un seguiment controlant els factors de risc cardiovascular i de diabetis. L’anàlisi es fa de manera ràpida i fiable a través d’una punció al dit.
Algunes d’aquestes determinacions cal fer-les en dejú, com la glucosa basal, el perfil lipídic complert  (colesterol total, HDL, LDL i triglicèrids). En canvi, no cal venir en dejú per la  determinació del colesterol total o de l’Hemoglobina glicada (HbA1C), que ens indica la mitja de la glucosa en sang dels últims tres mesos i  ens aporta informació per detectar persones amb risc de patir diabetis o fer un  seguiment d’aquelles ja diagnosticades.

Servei de Nutricionista

Servei de nutricionista

Suport, recomanacions i seguiment per a aconseguir el teu objectiu nutricional, millorar els hàbits i el teu benestar digestiu per trobar-te millor.

La Sofia, la nostra nutricionista, ve a la farmàcia cada dijous i realitza un assessorament nutricional personalitzat i seguiment per a aconseguir el teu objectiu, amb una atenció molt especial.
T’ajudarà en el control, augment o pèrdua de pes, plans nutricionals personalitzats i per a esportistes, o dietes en situacions patològiques com diabetis, colesterol, hipertensió arterial.

Trichoscopy of hair and scalp closeup. Trichoscope in the hands of a doctor. Scalp and hair examination procedure

Estudi capil·lar

Si et preocupa la salut del teu cabell, una experta en cura i salut capil·lar et pot ajudar a detectar possibles desequilibris en el teu cuir cabellut.

A través d’una micro càmera, realitzarà un anàlisi per detectar símptomes com la caspa, el picor, falta de volum, la caiguda capil·lar… i et donarà consells per millorar l’estat del teu cabell.

No ho dubtis i demana la teva cita per millorar la salut del teu cabell.

doctor taking an analysis, test from the finger of patient to determine the blood group and Rh factor in the laboratory

Grup sanguini i Rh

Necessites saber quin és el teu grup sanguini? Per al gimnàs, la dieta, donar sang, … o simple curiositat.

Apropa’t! Tan sols amb una punció al dit sabràs el teu grup sanguini.

El grup sanguini es classifica en el sistema ABO i n’hi ha quatre tipus: A, B, AB i O. També és important conèixer la presència del factor Rh, que es troba a la superfície dels glòbuls vermells i pot ser positiu (Rh+) o negatiu (Rh-).

Tests autodiagnïstic

Tests d’autodiagnòstic

Disposem de diferents tests d’autodiagnòstic per a fer a casa o a la farmàcia sota la nostra supervisió.
Test de vitamina D: Comprova de manera semiquantitativa els nivells de vitamina D a la sang. Es calcula que més d’un terç de la població presenta nivells insuficients de vitamina D. Coneguda també com “la vitamina del sol”, ajuda al cos a absorbir el calci dels ossos però també juga un paper important en el sistema nerviós, la fertilitat, el metabolisme lipídic, la diabetis i el desenvolupament immunitari. La seva carència pot provocar la pèrdua de densitat òssia, cosa que pot derivar en osteoporosi i més risc de patir fractures, així com augmentar les possibilitats de patir diabetis, hipertensió, càncer i malalties autoimmunes.
Test d’Helicobacter pylori (anticossos): Detecta la presència del bacteri H. pylori a l’organisme identificant la presència d’anticossos específics contra el bacteri. Aquests anticossos normalment estan absents en persones que no han contret prèviament la infecció per H. pylori. És un tipus de bacteri molt comú que infecta l’estómac i afecta aproximadament dos terços de la població mundial. La infecció per H. pylori és la causa més comuna de les úlceres pèptiques, tot i això, la infecció pot ser asimptomàtica i passar desapercebuda per a la majoria de les persones.
Test d’infeccions del tracte urinari: Detecta la presència de leucòcits, sang, nitrits o proteïnes a l’orina, indicadors d’una possible infecció en curs. Es recomana fer servir la primera orina del matí i s’ha de fer en presència d’un o més dels símptomes següents: micció freqüent, cremor en orinar, orina tèrbola i/o pudent.
Test d’esperma: Determina de forma qualitativa la concentració d’espermatozoides en mostres d’esperma, com a ajuda per al diagnòstic clínic d’infertilitat i/o per planificar un embaràs.

Deteccio precoç VIH

Detecció precoç VIH

Som una de les farmàcies de Barcelona adherides al Programa de detecció precoç del VIH.

Aquest test ràpid permet detectar a persones infectades pel virus, contribuint així a disminuir la propagació de la infecció.

Amb una gota de sang i en tan sols 20 minuts, podràs saber si ets o no reactiu per al VIH. Si creus que pots haver estat exposat al VIH és recomanable que et facis la prova de detecció del VIH, especialment si:

  • Has mantingut relacions sexuals amb penetració (anal o vaginal) sense preservatiu amb una persona infectada pel VIH o de la qui desconeixes l’estat serològic.
  • Has compartit xeringues o altre material de punció.
  • Has patit alguna infecció de transmissió sexual, tuberculosi o hepatitis.
  • Tens una parella estable i voleu deixar d’utilitzar el preservatiu.

És una prova anònima i confidencial, i sense cita prèvia. Davant del dubte fes-te la prova!

Deteccio precoç Cancer de Colon i Recte PDPCCR

Detecció precoç Càncer de Colon i Recte (PDPCCR)

Col·laborem amb el Programa de Detecció Precoç de Càncer de Còlon i Recte (PDPCCR) de la Generalitat de Catalunya.

El càncer d’intestí gros és el més freqüent a Catalunya i la segona causa de mort per càncer. La participació consisteix en una prova molt senzilla i gratuïta que es recull a la farmàcia i es fa a casa. El programa funciona seguint un calendari territorial. Les cartes d’invitació per participa-hi s’envien als veïns de cada Àrea Bàsica de Salut (ABS) dies abans de que s’activi el programa en la seva zona.

La nostra farmàcia, forma part de l’àrea bàsica de salut 3H La Marina.

Més informació a www.prevenciocolonbcn.org

Oil pouring, Alternative herbal medicine, Mortar with healing botanical herbs, Natural organic botany and scientific glassware, Natural skin care beauty products.

Fórmules magistrals

Som una farmàcia amb laboratori propi, i col·laborem amb laboratoris especialitzats per a l’elaboració de fórmules magistrals, seguint les normes de correcte elaboració, control de qualitat i la Farmacopea.

Les elaborem sota la prescripció del teu metge, en 24/48 hores (excepte caps de setmana i festius).

Densitometria ossia

Densitometria òssia

Una densitat mineral òssia baixa és un factor de risc de fractures òssies osteoporòtiques, per això és important saber en quin estat es troben els teus ossos i poder ajudar al seu bon manteniment i cura.

Amb l’analitzador Sonost3000 estudiem l’evolució de la pèrdua de massa òssia i la probabilitat o risc de fractures, mitjançant una anàlisi de densitat òssia per ultrasons en el calcani (os del taló). El mesurament per ultrasons és un mètode no invasiu que elimina els riscos associats a altres sistemes, com els basats en radiació ionitzant (DXA).

L’informe mostra els resultats numèrica i gràficament, comparats amb variants estàndard de normalitat (T-Score) i desviació típica per al grup d’edat (Z-Score), atesos els criteris de l’OMS. Sabràs com estàs a nivell ossi comparant-ho amb la teva franja d’edat, sexe i raça. 

No ho dubtis i demana la teva cita per conèixer l’estat dels teus ossos.

Espai nado

Espai nadó

Al nostre Espai Nadó t’assessorem i t’oferim tot el que necessites per als teus fills.

Tenim una àmplia varietat de productes infantils, alimentació i cosmètica per als més petits de casa, així com la possibilitat de fer cistelles personalitzades.

Accessories for bathing the baby. Selective focus. nature.

Cistelles infantils personalitzades

Oferim la creació de cistelles personalitzades amb productes per a nadons i mares, perfectes com a regal per a un amic o familiar que acabi de tenir un nadó.

Pots triar tu mateix els productes que vols que hi hagi a la cistella i nosaltres ens encarregarem de la preparació.

Us oferim assessorament per a seleccionar els productes més adequats pel nadó i la mare.

Beautiful baby boy on on weighing scale

Pesa nadons

Vine a pesar el teu nadó de forma gratuïta.

Porta un control del seu pes i, si ho necessites, t’assessorarem sobre l’alimentació del teu fill en els seus primers mesos de vida.

Deshabituacio del tabac

Deshabituació del tabac

Vols deixar de fumar?

Oferim suport i recomanacions personalitzades per ajudar-te a deixar de fumar. Seguint els protocols actualitzats de deshabituació tabàquica, valorarem el teu grau de dependència i motivació per determinar el millor tractament (farmacològic o no) segons les teves necessitats i circumstàncies personals. I si ho necessites, un seguiment adaptat fins a assolir l’èxit final.

Alternative medicine herbal organic capsule with vitamin E omega 3 fish oil, mineral, drug with herbs leaf natural supplements for healthy good life.

Fitoteràpia

Som especialistes en productes amb actius naturals, com la fitoteràpia i els complements nutricionals.
Creiem que la medicina natural pot ser utilitzada per a la prevenció, el tractament i com a coadjuvant en molts
tractaments de salut.
A la farmàcia oferim una àmplia gamma de productes naturals per a la salut i us assessorem en la tria del tractament més adequat per a cada cas. Treballem amb un ampli ventall de laboratoris de fitoteràpia per abordar nombroses dolències i afeccions tractament (farmacològic o no) segons les teves necessitats i  circumstàncies personals. I si ho necessites, un seguiment adaptat fins a assolir l’èxit final.

14774230 - colorful homeopathic pills and containers on reflective red background

Homeopatia

Som especialistes en homeopatia i oferim solucions holístiques per a la salut i el benestar. Disposem d’una selecció de medicaments homeopàtics i oferim assessorament personalitzat i professional.
La homeopatia és una teràpia que utilitza dosis mínimes de substàncies actives per estimular la reacció de l’organisme i restablir l’equilibri. És segura i no té efectes adversos ni interaccions medicamentoses i pot ser útil en el tractament i prevenció de diverses  patologies.

linden extract and flowers in a small bottle. Selective focus.

Flors de Bach

A través de l’ús de medicina no convencional, com la teràpia floral del Dr.Bach, podem ajudar a equilibrar el funcionament de l’organisme i prevenir el malestar físic i emocional.

Una teràpia composta de 38 Flors de Bach diferents, una per cada estat emocional, que s’utilitzen per a malalties físiques i psicològiques, i pel desenvolupament personal.

A la farmàcia et preparem en minuts el remei de Flors de Bach que ens demanis, i també contem amb personal especialitzat que et pot personalitzar un preparat floral per a les teves necessitats puntuals.

Mom holds her son as medical worker takes sample from his nose during coronavirus pandemic testing.

Test d’Antígens Ràpid Covid19 supervisat (TAR)

Estem adherits al grup de farmàcies acreditades per realitzar tests d’antígens ràpid de Covid19 de forma supervisada i comunicar els casos positius o no, mitjançant un justificant o informe validat per el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

Atencio farmaceutica

Atenció farmacèutica

Som un equip de professionals sanitaris, experts en el medicament.

T’oferim assessorament i resolem els dubtes que puguis tenir sobre la medicació que t’han prescrit, incloent-hi la posologia, interaccions i consells per a una correcta administració. A més a més, t’acompanyem en el seguiment farmacoterapèutic del teu tractament, amb l’objectiu de detectar, prevenir i resoldre possibles problemes relacionats amb la medicació.

Si tens alguna pregunta o dubte sobre la teva salut, estem aquí per ajudar-te.

Girl in the store. Woman in a white t-shirt.

Òptica

Disposem d’una gran varietat de models d’ulleres ja graduades per a presbícia.

Troba les teves!

Farmacioles personalitzades

Farmacioles personalitzades

Preparem farmacioles adaptades a les teves necessitats, tant si viatges com si vols estar preparat per a qualsevol incident a casa o al treball.

T’oferim consell sobre els medicaments necessaris per a estar preparat davant petits accidents.

Portrait of beautiful woman in towel holding jar of face cream

Consell dermocosmètic

Tenim una àmplia selecció de primeres marques en dermocosmètica i salut capil·lar per ajudar-te a mantenir la teva
pell, cabell i ungles saludables.
És important cuidar la pell de forma regular i constant al llarg de la vida, especialment si es pateixen alteracions
dermatològiques com alopècia, dermatitis atòpica, psoriasi ,acne…
El nostre equip està especialment format en dermocosmètica per oferir un assessorament personalitzat i ajudar-te a trobar el tractament més adequat per a la teva pell.
Creiem que la cosmètica és important per la bellesa estètica, la salut i el benestar general del cos.

Ortopedia

Ortopèdia

Treballem amb un ampli catàleg de productes per poder-te proporcionar tot el que necessitis. Estem adherits al CatSalut i et podem tramitar receptes d’ortopèdia (PAO).

floor scales and tape measure on a colored background top view. Healthy lifestyle concept, healthy eating. Body weight control. High quality photo

Control de pes, alçada i IMC

La nostra bàscula us permetrà obtenir el vostre pes actual, alçada i índex de massa corporal (IMC) de manera ràpida i precisa. L’IMC és una eina important per avaluar la corpulència i salut en general i pot ajudar-vos a identificar si necessiteu fer canvis a la vostra dieta o activitat física per millorar la vostra salut.

Punt SIGRE Farmacia verda

Punt SIGRE. Farmàcia verda

A la farmàcia, a més de vetllar per la salut de les persones, també ens preocupem de tenir cura del medi ambient.

Classifiquem i reciclem els residus que generem a diari, i en col·laboració amb l’entitat sense ànim de lucre SIGRE reduïm el perjudici mediambiental que els envasos i medicaments puguin ocasionar.

Disposem d’un Punt SIGRE on podeu dipositar aquells medicaments que ja no necessiteu o que estan caducats. Junts per a la vostra salut i per el medi ambient. Més informació a www.sigre.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad