ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

La Crioteràpia, un mètode eficaç per eliminar les berrugues

La crioteràpia és un molt bon mètode per eliminar berrugues mitjançant la congelació. Implica l’ús de temperatures molt baixes per congelar i destruir teixits no desitjats.

En el cas de les berrugues, s’aplica nitrogen líquid o altres agents criogènics sobre la zona afectada a través d’un aplicador o esprai.

La temperatura extremadament baixa provoca la congelació i la formació de cristalls de gel dins de les cèl·lules de la berruga pel que queden danyades. Així, el teixit infectat mor, s’esquerda i s’elimina. D’aquesta manera, en unes setmanes, la berruga es desprèn i la pell de sota es renova.

La crioteràpia, presenta moltes avantatges respecte altres mètodes d’eliminació de berrugues.

  • Efectivitat: És especialment eficaç per eliminar berrugues, lesions cutànies benignes i alguns tipus de tumors superficials, mitjançant la congelació i destrucció del teixit no desitjat.
  • Procediment ràpid: El tractament es realitza de manera relativament ràpida i pot ser realitzat amb poc temps de recuperació, permetent als pacients reprendre les activitats normals aviat.
  • Minimització de danys: Congela només el teixit tractat, minimitzant el dany als teixits circumdants i reduint el risc de cicatrius importants.

CONSELL:
Si observes signes d’infecció, com ara enrogiment extrem, pus, o dolor intens, o si la berruga no desapareix després de diversos tractaments, contacta amb un professional de la salut.
La crioteràpia és un mètode molt utilitzat i eficaç per eliminar berrugues, però sempre és important seguir les instruccions del teu metge i considerar qualsevol efecte secundari potencial.

DAVID CLAVIJO

Farmacèutic Col. 20.905
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad