ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Reforça les defenses de forma natural

Enfortir les defenses i mantenir el sistema immunitari actiu és essencial per combatre les patologies hivernals. L’estrès, l’excés de feina o la falta de temps lliure pot fer-nos descuidar aspectes fonamentals com una correcta alimentació i un descans adequat, de gran importància perquè el nostre cos pugui respondre amb eficàcia davant de qualsevol malaltia o infecció.
Et donem tres claus per enfortir el sistema immune de forma natural.

Mantenir una alimentació sana i equilibrada. Una dieta rica en vitamines C, B6, B9, D3 i ferro és clau per a un sistema immunitari fort. Aquests nutrients contribueixen directament a la protecció del nostre cos davant malalties i infeccions.

Dormir prou i fer exercici regularment són hàbits que beneficien enormement la salut. L’exercici físic allibera endorfines, l’anomenada hormona de la felicitat, i enforteix el sistema immune.

També pots reforçar les teves defenses amb plantes medicinals i complements naturals, de gran utilitat per prevenir trastorns típicament hivernals com el constipat, la grip i altres infeccions respiratòries.
Equinàcia: Contribueix al bon funcionament del sistema immune, reforçant les defenses. Actua sobre les vies respiratòries superiors i gràcies a les seves propietats calmants alleuja les molèsties a la gola, la faringe i les cordes vocals
Pròpolis: Ideal per al confort respiratori. Estimula les defenses naturals i, combinat amb eucaliptus ajuda a calmar les vies respiratòries facilitant la respiració.
Gelea reial: Rica en aminoàcids, vitamines del grup B i minerals com zinc, potassi, calci i ferro, aquest «superaliment» aporta molts nutrients essencials al nostre organisme.
Acerola: Aquest petit fruit vermell és conegut pel seu altíssim contingut en vitamina C, superior a de les taronges. La vitamina C és crucial per reduir la fatiga, contribuir al funcionament normal del sistema immune per la prevenció de les patologies hivernals.

CONSELL
La protecció contra les patologies hivernals comença amb unes bones defenses immunològiques. Reforça-les i gaudeix d’un hivern més saludable.

ROGER GIL

Farmacèutic Col. 17.552
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad