ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Tipus de sals de Magnesi

T’ha passat que quan busques un complement de magnesi et trobes que hi ha diversos tipus de sals de magnesi? No t’amoïnis que a continuació et donem una petita guia dels diferents tipus de sals segons les seves propietats.

Escull el magnesi que més s’adeqüi a les teves necessitats.

Primer de tot el magnesi és un mineral que el nostre cos necessita per realitzar diverses reaccions al nostre organisme. Una de les principals formes d’obtindre’l és a través de la dieta, però degut al major consum d’aliments processats i a l’esgotament dels sòls, cada cop hi ha més persones que presenten dèficit de magnesi i, per això és important fer una adequada complementació amb magnesi.

A continuació et detallem els principals tipus de sals de magnesi que trobem en els complements alimentaris:

  • Citrat de magnesi: magnesi unit al àcid cítric. És una de les sals més comuna que trobarem en els complements alimentaris, tot i que presenta una baixa absorció.  És ideal per tractar el restrenyiment, ja que només ha d’actuar a nivell intestinal.
  • Òxid de magnesi: és la sal de menor absorció, per tant, molts cops s’ha de sobredosificar fet que comporta més efectes adversos a nivell intestinal. El seu principal ús és com a laxant.
  • Clorur de magnesi: s’utilitza per la seva acció antibacteriana, antifúngica, antiinflamatòria, per regular el ritme circadià, reforçar el sistema immunitari i la salut òssia, així com les rampes musculars.
  • Bicarbonat de magnesi: és una sal que permet trobar presentacions de magnesi efervescent, ideal per nens i persones que presenten dificultats en la deglució.
  • Lactat de magnesi: magnesi unit al àcid làctic. És de les sals que millor es toleren a nivell gastrointestinal, ideal per aquelles persones que presenten problemes digestius o renals.
  • Glicinat de magnesi: és magnesi unit al aminoàcid glicina, al estar unit a una molècula orgànica, presenta una major absorció, és de les sals que més s’absorbeix. A més, és de les formes que més acció relaxant presenta.
  • Bisglicinat de magnesi: és magnesi unit a dues molècules de glicina, per tant, presenta les mateixes propietats que el glicinat de magnesi.
  • Malat de magnesi: magnesi unit a àcid màlic, és de les formes més energitzant, ideal per a persones que fan activitats d’alt rendiment físic, que presenten fatiga crònica o fibromiàlgia.
  • L-treonat de magnesi: aquesta presentació és la més relacionada amb la salut cognitiva, ideal per a persones amb l’ànim decaigut o sota una elevada exigència mental. 

CONSELL:  
Després d’haver llegit tantes sals de magnesi, segur que ja no recordes quin era millor per una afectació o altra, no et preocupis, apropa’t a la farmàcia on et podrem aconsellar el tipus de magnesi que millor s’adapti a les teves necessitats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad