ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Coneixes el coenzim Q10?

Les vitamines són compostos orgànics essencials que el nostre cos necessita per a desenvolupar diverses funcions vitals. Encara que no proporcionen energia directament, són crucials per al metabolisme, el creixement, el desenvolupament i la regulació de processos corporals.

El coenzim Q10, també coneguda com a CoQ10 o Ubiquinona, es troba present en totes les cèl·lules i és crucial per a la producció d’energia, la protecció antioxidant, per reduir els signes d’envelliment i a més a més millorar la salut cardiovascular.

El coenzim Q10 és un nutrient essencial per al bon funcionament cel·lular, especialment en la producció d’energia i la protecció contra el dany oxidatiu. La seva suplementació pot oferir múltiples beneficis per a la salut, especialment en termes de salut cardiovascular, rendiment físic, salut de la pell i potencialment en malalties neurodegeneratives i migranyes.

Aquest coenzim el podem trobar en diferents aliments com en carns, peixos, nous, llavors i olis. Tanmateix, la quantitat obtinguda de la dieta sol ser baixa, per això existeixen suplements que reforcen aquest dèficit. Aquests es dissolen millor en greixos, per tant, es recomana prendre els suplements amb els àpats per millorar la seva absorció.

La dosificació pot variar, però normalment es troba entre els 50 i els 200 mg al dia. No solen aparèixer efectes secundaris, però podria desencadenar malestar gastrointestinal, nàusees, pèrdua de gana o erupcions cutànies.

És important consultar amb un professional de la salut abans de començar la suplementació amb Ubiquinona, especialment si s’estan prenent d’altres medicaments o es pateixen malalties preexistents.

CONSELL:

Assegurar una ingesta adequada a través d’una dieta equilibrada i suplements, si cal, pot contribuir significativament al benestar general.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad