ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Saps les diferències entre els fils dentals?

T’ha passat que quan vas a la farmàcia a buscar un fil dental, et trobes que n’hi ha un gran ventall i no saps quin triar?

Recorda que una correcte higiene bucal comença amb l’ús del fil dental, seguit del raspall de dents i acabant amb l’ús del col·lutori.

A continuació t’expliquem les principals diferències que hi ha entre els diversos fils dentals que pots trobar. Els classificarem en funció de les seves principals característiques:

  • Nombre de filaments. Monofilament: format per un únic filament que acostuma a ser de plàstic o poliuretà. Multifilament: format per diversos filaments que acostumen a ser de nylon o seda.
  • Encerats o no encerats. La capa de cera facilita el lliscament del fil entre els espais interdentals i li aporta més resistència al trencament  durant el seu ús. Per contra, els filaments no encerats al no estar recoberts arrosseguen amb més força la brutícia i proporcionen una neteja amb més profunditat.
  • Amb sabor o sense. Aquells que porten sabor poden ser una bona opció per quan estàs fora de casa i no tens temps per rentar-te les dents i vols un alè agradable.
  • Amb aplicador (flosser) o sense. L’aplicador facilita l’ús del fil dental, sobretot en aquelles persones que presenten problemes de mobilitat o per als més petits de casa.

També existeixen cintes dentals quea  diferència dels fils són més planes, fet que les fa més fàcils de manipular.

Al mercat també trobem un format Super-floss. Un fil dental que consta de dues parts, una de més esponjosa i una altra de més rígida, és el més recomanat per persones que porten pròtesis dentals.

CONSELL:  

Ara que ja coneixes les diferències entre els fils dentals, apropa’t a la farmàcia, comenta’ns les teves necessitats i t’indicarem el més adequat.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad