ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Cel·lulitis. Què és la pell de taronja?

La cel·lulitis és una alteració estètica de la pell motivada per l’alteració del teixit adipós, que reté aigua, greixos i toxines de forma anormal. Aquesta alteració també es coneix com pell de taronja, per la seva similitud.

Les parts que s’acostumen a veure més afectades són el glutis, els malucs o les cuixes, i afecta principalment a las dones.

Trobem diferents factors que afavoreixen l’aparició de la cel·lulitis:

D’una banda tenim els intrínsecs, relacionats amb la circulació i les hormones. D’altra banda els extrínsecs, que depenen directament de nosaltres i es relacionen amb dietes desequilibrades, estrès o hàbits posturals inadequats.

Per poder tractar la cel·lulitis, cal identificar les causes que l’originen.

  • En el cas de que es tracti d’una causa hormonal, aquesta s’haurà d’abordar mitjançant tractament mèdic acompanyat d’un tractament dèrmic.
  • En el cas de que el factor hormonal no es consideri causant, el tractament anirà adreçat a millorar la circulació i a afavorir el drenatge limfàtic. Tot això s’haurà d’acompanyar amb uns bons hàbits de vida, exercici i dieta equilibrada.

CONSELL:

Com a consells dir que, per a tractar la cel·lulitis de manera eficaç, primer s’han de conèixer les causes amb l’ajuda d’un professional, però en qualsevol cas, sempre es recomana una dieta saludable, beure líquids, fer exercici i evitar una vida sedentària. Sempre que utilitzem productes anticel·lulítics, s’han d’aplicar mitjançant massatges, per tal d’afavorir la microcirculació.

DAVID CLAVIJO

Farmacèutic Col. 20.905
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad