ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Salut de la mucosa nassal

Per al correcte funcionament de tot el sistema respiratori és fonamental mantenir una bona salut del nas. Respirar be és saludable.

Quan tenim sensació de nas tapat, el nostre organisme està generant una reacció de defensa fisiològica per tal de frenar el pas d’agents irritants transportats per l’aire.

El nas exerceix la important funció de filtrar, escalfar i humitejar l’aire que inspirem per tal de que el bronquis i els pulmons el rebin en les millors condicions.

Quan la mucosa nasal és amenaçada per agents externs (virus, bactèries, al·lèrgens, pols,…) s’activen mecanismes de defensa generant una reacció inflamatòria causant una major producció de moc per tal d’impedir el pas dels agents irritants. Degut a aquest procés tindrem la sensació de nas tapat.

Caldrà doncs, cuidar la mucosa per reduir la inflamació i afavorir la seva regeneració.

CONSELL:

Els rentats nasals amb solucions salines o hipertòniques ajudaran a netejar la cavitat nasal facilitant l’expulsió dels agents agressors. També podem utilitzar substàncies naturals que ajudin a regenerar la mucosa i a protegir-la.

ELISENDA ALBAREDA

Farmacèutica Col. 16.431
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad