ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Gelea Reial

La gelea reial és un producte elaborat per les abelles obreres per alimentar les larves i l’abella reina durant tota la seva vida. Té un aspecte blanquinós i cremós, i es composa principalment d’aigua, proteïnes, sucres, greixos, vitamines, minerals i aminoàcids.

La gelea reial és l’aliment més concentrat de la naturalesa per el seu equilibrat conjunt de vitamines, minerals i elements vitals, i juga un rol decisiu en els processos de restitució cel·lular. Actualment és considerat un superaliment per tots els beneficis que ens pot aportar.

Se li atribueixen moltes indicacions beneficioses per a l’organisme tot i que, avui en dia, no hi han evidències científiques que avalin les seves propietats. Malgrat això, s’utilitza en les següents indicacions:

  • Augmenta la vitalitat i aporta energia, reduint la sensació de fatiga. Té propietats revitalitzants que ajuden a l’organisme enfront l’esforç i el cansament.
  • Millora la resposta del sistema immunitari davant d’infeccions bacterianes o víriques.
  • Té propietats antioxidants i efectes antiinflamatoris per la pell. Participa en la seva elasticitat i hidratació, fomentant la producció de col·lagen. Ajuda a alentir l’envelliment de la pell.
  • Ajuda a mantenir un bon estat d’ànim i es vincula amb l’augment de la concentració i de la capacitat intel·lectual.
  • Regula a nivell hormonal i pot alleujar trastorns menstruals i menopàusics.

CONSELL:

Els seus efectes beneficiosos s’engloben a nivell nutritiu, curatiu i preventiu. S’aconsella prendre-la en dejú, i, a ser possible, fresca. Es pot utilitzar durant un període de 5-6 setmanes i convé fer un descans de 30 dies mínim per iniciar un nou tractament amb gelea.

ELISENDA ALBAREDA

Farmacèutica Col. 16.431
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad