ICONA_TELEFON_GRIS
932 96 75 64

Irrigador dental

L’irrigador bucal és una eina de neteja bucal que ens permet arribar a zones més inaccessibles on no arribem amb altres aparells.

En certes situacions l’irrigador és una aparell indispensable per completar la neteja juntament amb el raspallat i el fil dental.

Un irrigador dental es un instrument que funciona amb d’un doll d’aigua a pressió que incideix directament sobre les dents i genives extraient les possibles restes de menjar que hi puguin quedar atrapades. D’aquesta manera ens permet una neteja bucal més eficaç arribant a zones on difícilment arribaríem amb raspalls, interdentals o inclús fils dentals.

Utilitzar aquesta eina serà bo sempre que estigui recomanat per el nostre dentista o professional bucal de confiança. És habitual utilitzar-lo en pacients que tenen forats interdentals, aquells que porten bràquets, implants dentals, pròtesis o pacients on hi hagi una mobilitat reduïda que nos els permeti un adequat raspallat convencional. Actualment existeixen diferents models d’irrigadors dentals en el mercat, però tots tenen el mateix objectiu: eliminar restes de menjars en llocs on es difícil netejar-se bé amb altres eines de neteja bucal i, generalment, només canvia el format segon les necessitats individuals de cada pacients.

CONSELL:

Ser coneixedor de les millors eines per a una correcta neteja bucal és el primer pas per mantenir unes dents sanes. L’irrigador és una eina que ens pot ajudar però sempre sota l’aprovació del nostre professional dental i com a complement de les tècniques habituals de raspallat, fil dental i col·lutori.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad